Home > Interieur > Designermarkt in Vaals

Designermarkt in Vaals

Op zondag, 13 september a.s. wordt de Designermarkt georganiseerd in de Kerkstraat in Vaals. De Designermarkt is een echt feelgood-evenement voor het hele gezin met betaalbaar design, originele handgemaakte producten en leuke workshops.

De bezoekers van de markt kunnen in een ontspannen sfeer kennismaken met de mooie creaties van 35 designers en kunstenaars uit o.a. Amsterdam, Antwerpen, Maastricht, Aken en Keulen.

De designers presenteren kunstzinnig en ambachtelijk werk op het gebied van fotografie, papierdesign, mode, sieraden, tassen, interieur, objecten, illustraties en schilderkunst. Het kwalitatief hoogwaardig, maar betaalbaar design wordt aangeboden voor een prijs van maximaal € 100,-. Dit is de maximale prijs omdat we ernaar streven design aan te bieden dat zowel de reguliere bezoekers uit de Euregio als bewuste consumenten en designliefhebbers aanspreekt.  

Het gezellige overdekte terras op het plein bij de Hervormde Kerk is de plek om te genieten van relaxte live muziek van o.a. Kaleidoklez, Jeff Silvertrust en Play. Bovendien is er in het Workshop Café en bij een aantal ondernemers in de Kerkstraat gelegenheid om zelf creatief aan de slag te gaan!

Vaals staat bekend om zijn prachtige natuur, maar de stad zelf is ook de moeite waard om te bezoeken.

Aanvang: 12.00 uur. Gratis entree. www.designermarktvaals.nl.

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.