Home > Mode en Beauty > Exclusieve cabriojacks bij Rademakers FF

Exclusieve cabriojacks bij Rademakers FF

Rademakers FF in Sittard heeft de herencollectie uitgebreid met een exclusieve collectie luxueuze jassen in diverse leersoorten van het toonaangevende Duitse merk Heinz Bauer.

Heinze Bauer, dat in 1960 werd opgericht, heeft in de loop der jaren wereldwijd naam gemaakt met tal van innovatieve modellen cabrio- en pilotenjacks. Zo ontwikkelde Jochen Bauer – telg uit de tweede generatie – in 1997 het eerste cabriojack ter wereld met geïntegreerde windkraag, Het beschermt tegen de hinderlijke tocht bij het cabriorijden en biedt daarmee onbeperkt rijplezier. ,,Ook andere jacks van het tijdloze merk beschikken over bijzondere details. Op die manier brengt de firma Bauer zijn voorliefde voor het cabriolet rijden tot uitdrukking”, aldus Helma Rademakers van Rademakers FF.

Net als Rademakers FF, dat vanouds grote bekendheid geniet vanwege de uitgebreide collectie op maat gemaakte lammy coats, staat Heinz Bauer voor passie, licht Rademakers toe. ,,Passie voor edel materiaal, maar ook voor stijlvol design en niet te vergeten artistiek vakmanschap. Heinz Bauer heeft in de loop van de jaren een geweldige collectie ontwikkeld, met een krachtig ontwerp dat dynamiek uitstraalt, terwijl het tegelijkertijd boeit door de verfijnde details en innovatieve functies. Elk stuk is een echte one-of-a-kind, dat onderstreept wordt door een uniek serienummer dat elke jas ontvangt na productie. Elke leren jack wordt een persoonlijk favoriet stuk, die nauw verbonden is met de eigenaar.”

Of je de luxe stoere cabrio Jacks nu draagt in de cabrio of niet, je voelt gewoon dat elk jack bijzonder is en voldoet aan de hoogste eisen. Helma Rademakers: ,,Wij zeggen altijd dat kwaliteit geen toeval is, maar het resultaat van pure passie.”

Bij Rademakers FF is de hoge kwaliteitsstandaard de maatstaf voor elke afzonderlijke creatie, legt Helma uit.  ,,Voor Heinz Bauer geldt precies hetzelfde. Elke creatie is een uniek stuk, waarvoor alleen het beste leer wordt gebruikt, variërend van de in het Duitse Zwarte Woud grazende Alb-buffel tot het Zuid-Afrikaanse lam. Elk individueel jack wordt zorgvuldig geproduceerd in het Duitse plaatsje Oferdingen in Baden-Württemberg. Om het best mogelijke te creëren worden alleen de beste materialen gebruikt, of het nu gaat om het leer of om details als bijvoorbeeld ritsen. Elk jack van Heinz Bauer is een uniek stuk met het onderscheidende kenmerk Made in Germany.”

Engelenkampstraat 55 | 6131 JE Sittard | +31 (0)46-458 68 99 info@rademakersfurfashion.nl | www.rademakersfurfashion.nl | www.lammy.nl

______________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu