Home > Mode en Beauty > Café Beauté: een paradijs voor elke vrouw

Café Beauté: een paradijs voor elke vrouw

Auteur: Cynthia Reekmans
Om deze video te kunnen bekijken moet je de statistics, marketing cookies accepteren.

Elke vrouw heeft er af en toe wel nood aan: ontsnappen uit de dagelijkse razernij van het leven. Vroeg uit de veren, boterhammen maken, kinderen naar school doen, vlug naar het werk, files, boodschappen doen, strijken… het houdt soms gewoon niet op. Wel dames, dan heb ik een adresje waar je even van de wereld kan verdwijnen: Café Beauté in Hasselt. Het klinkt als een café, wat het ook een beetje is, want je kunt er lekkere drankjes nuttigen, waaronder verse limonade, overheerlijke thee en verschillende soorten koffie. Maar het is vooral beauté. Na een dagje hard werken of zwaar shoppen, kun je hier halt houden voor een verdiende massage, een make-upadvies, een manicure of pedicure. Ze zijn hier trouwens ook gespecialiseerd in brows.

  

Voor jong en oud
Daarnaast vind je bij Café Beauté tal van leuke merkjes terug voor jong en oud, man en vrouw.  Ik ben vooral fan van Marc Inbane voor een instant bruin tintje, Moroccanoil voor haarverzorging en ik neem ook altijd iets mee voor de kleintjes van Tinti. Dat is een super leuk merkje voor een onvergetelijke badbeurt voor de kids.  Dat gaat van toverstokjes, tot bruisballen en knisperconfetti. Heerlijk.

Beleving
De behandelingen zijn hier niet alleen van hoge kwaliteit, ook de sfeer is aangenaam warm. De vriendelijke dames die je verzorgen, verwelkomen je met een glimlach en bieden je onmiddellijk iets aan om te drinken. Als je gaat voor make-up en hairstyling, mag je plaatsnemen aan de mooie spiegelwand. Ga je voor een gelaatsverzorging of massage, mag je in een van de mooi versierde cabines genieten van de behandeling. De muren zijn overal mooi ingekleed, met bloemetjes of origineel behangpapier. Het geeft je een instant happy feeling.

Vrijgezellen of bridzilla’s
Wat ook leuk is om te weten, is dat je hier leuke make-up of kapselworkshops kunt volgen. Dat kan bijvoorbeeld naar aanleiding van een vrijgezellenfeestje met je besties. Je kunt hier zelf aan de slag met de producten of je wordt gemaquilleerd en je haar wordt gestyled, gevolgd door een glamoureuze fotoshoot. Met een glaasje cava erbij, is dit écht een geslaagde activiteit om je vrijgezellendag te starten. Gibberen en lachen gegarandeerd! Op die manier leer je de zaak een beetje kennen, en kun je misschien meteen ook een proefje doen voor je grote dag. Want als je trouwt, wil je er natuurlijk FAN-TA-STICH uitzien. En neem het van mij aan, bruiden gelukkig maken, kunnen ze hier als geen ander. Het is duidelijk, als ik even wil ontsnappen aan de hectiek van deze tijd, dan weet ik wel waar ik naartoe ga: Café Beauté.

  

  

Meer info: www.cafébeauté.be

______________________________

Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

show auteur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu