Home > Health > Uit het Prestige Trendboek: Lingerie

Uit het Prestige Trendboek: Lingerie

Het Prestige Trendboek, een kleurrijk overzicht van de nieuwste trends op het gebied wonen, werken en lifestyle in een prachtig boek met hard kaft, is in Belgisch Limburg alweer jaren een begrip. In samenwerking met Chapeau heeft de uitgever dit jaar voor het eerst een grensoverschrijdende editie op de markt gebracht en is de inhoud van het boek gericht op zowel Belgisch als Nederlands Limburg. Het boek omvat honderd trendsetters, waarvan Chapeau er vanaf vandaag elke week een voor u uitlicht. Vandaag: Lingerie.

Voor elk wat wils. Zo kun je de lingerietrends 2019 omschrijven. Nude-lingerie krijgt er geel wat kleurschkeringen bij. Vrouwelijkheid wordt benadrukt met kant en zichtbare straps. Comfort primeert, dankzij een revival uit de jaren negentig.

Ultavrouwelijk
Kant speelt de hoofdrol in deze minitrend. Het tijdloze, delicate weefsel zorgt voor een vleugje romantiek en gaat nooit vervelen. Het wordt gecombineerd met transparante stoffen met vrouwelijke details in zachte kleuren die net genoeg aan de verbeelding overlaten.

Hip Comfort
Sporttops van grote merken waren in de jaren negentig hip. Dat zijn ze vandaag weer. Tops in basiskleuren als wit, grijs en zwart, met een stevige elastische band met daarop het merklogo behoren
opnieuw tot de must haves van elke fashionista. Comfort troef.

Huidskleur 2.0
Het spectrum van nude-tinten is de laatste jaren enorm uitgebreid. Een trend die zich niet alleen manifesteert in de lingerie. De new nudes brengen een langverwacht antwoord op de vraag naar tintschakeringen die matchen met de diverse huidskleuren die onze aardbol rijk is. Lingerie in (ieders) nude is de nieuwe standaard.

Decolletédetails
Dat lingerie gezien mag worden, is al langer trendy. Deze minitrend gaat nog een stapje verder en laat de straps (bandjes) matchen met de outfit. Zo krijgen laag uitgesneden tops extra pit.

_______________________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu