Home > Mode en Beauty > Amsterdam Diamond House: een naam die ook in Limburg staat als een huis

Amsterdam Diamond House: een naam die ook in Limburg staat als een huis

Amsterdam Diamond House is een naam die inmiddels ook in Limburg staat als een huis. De prachtig ingerichte juwelierszaak – gevestigd in Designer Outlet Roermond– geniet steeds meer bekendheid als plek waar je moet zijn als je iets te vieren hebt. Liefhebbers van internationale topmerken als Prada en Gucci lopen er graag binnen om hun zojuist aangeschafte outfit te completeren met een passend sieraad. Maar ook jonge mensen die op zoek zijn naar een eigentijds juweel, weten de zaak in toenemende mate te vinden.

Kwaliteit en uitstraling

De winkel – voortkomend uit een samenwerking van een aantal grote Amsterdamse juweliers – vestigde zich vijf jaar geleden in het Roermondse merkendorp. Amsterdam Diamond House is van oudsher gespecialiseerd in juwelen en diamanten, maar je vindt er ook een ruime collectie exclusieve horloges die – zeker gezien hun kwaliteit en uitstraling – verrassend betaalbaar zijn. Bijvoorbeeld van bekende merken als Frederique Constant en Alpina

Diverse doelgroepen

 Amsterdam Diamond House is voor steeds meer mensen een begrip, constateert ook Store Manager Esther Huijnen. ,,We hebben ons in een paar jaar tijd kunnen ontwikkelen als dé high-end juwelier van Roermond en omgeving. We beschikken inmiddels over een vaste klantenkring, bestaande uit mensen uit heel Nederland, maar ook uit België en Duitsland. Ook steeds meer mensen uit de omgeving weten ons te vinden als ze zelf iets bijzonders te vieren hebben, bijvoorbeeld een verloving of bruiloft, of om een mooi cadeau voor anderen te kopen. Denk aan iemand die jarig is, of net is afgestudeerd. Omdat we hele mooie dingen hebben in diverse prijsklassen, spreken we diverse doelgroepen aan.”

Mooie diversiteit

De aantrekkelijk aangeklede juwelierszaak biedt naast een uitgebreide collectie bijzondere en adembenemende juwelen – waaronder colliers, ringen, armbanden, oorbellen en natuurlijk diamanten – ook een groot aanbod aan verlovingsringen en trouwringen. Store Manager Esther Huijnen: ,,Daarnaast vertegenwoordigen we onder meer Frederique Constant en Alpina, twee merken die bekendstaan om hun stijlvolle horloges voor zowel dames als heren. Ik denk dat we kunnen zeggen dat ons assortiment bestaat uit een mooie diversiteit.”

Aantrekkelijke prijzen

Wat Amsterdam Diamond House – zeker voor de regio – bijzonder maakt is dat je er de mogelijkheid hebt om je eigen diamanten ring samen te stellen. ,,Zo’n bijzonder sieraad wordt volledig samengesteld naar de wensen van de klant. Daarbij wordt onder meer gekeken naar de slijpvorm, het gewicht, de kleur en natuurlijk naar de zuiverheid. Onze jarenlange ervaring op dat gebied leert ons dat een eigen samengesteld juweel een bijzondere herinnering voor het leven is. Voor elk speciaal moment is hier veel moois te vinden. De diamanten in onze collectie kunnen we dikwijls aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen gezien onze jarenlange geschiedenis in de diamantwereld.”

Vijfjarig jubileum

Amsterdam Diamond House biedt naast aantrekkelijke aanbiedingen, ook een uitstekende service. ,,Behalve dat je bij ons je eigen juweel kunt samenstellen, is het bij ons mogelijk om juwelen te laten repareren, te reinigen, te vermaken en te graveren. Er is steevast een goudsmid aanwezig in de winkel die beschikt over jarenlange ervaring en het ambacht naar een hoger niveau tilt. Kortom: een omvangrijke collectie en een optimale service dichtbij huis. Trouwens: Amsterdam Diamond House bestaat dit jaar vijf jaar! Dit vijfjarig jubileum zullen we groots gaan vieren. Ik zou iedereen willen adviseren onze social media kanalen en de website in de gaten te houden.”

 Stadsweide 2, Roermond (NL) – amsterdamdiamondhouse.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.