Home > Mode en Beauty > Print, voile en crossbody heuptasjes: jullie zijn weer in!

Print, voile en crossbody heuptasjes: jullie zijn weer in!

Op Golf & Countryclub Hoenshuis vond afgelopen woensdag de Berden Fashion modeshow plaats.  Zowel dames- als herenmodellen showden er de huidige zomercollectie aan een publiek van zo’n zestig dames.

Al gauw deelden medewerkers van het Hoenshuis groene dekentjes uit, want de ladies vonden het duidelijk een frisse dag. Onder het genot van een aantal amuses, keken ze naar de modellen – allemaal medewerkers van Berden- en bewonderden ze hun huidige zomercollectie. “Wat voor Berden belangrijk is, is dat de mode draagbaar en comfortabel is en uiteraard dat je je er prettig bij voelt als je het draagt”, vertelt presentator Nicole Janssen. “We kiezen sets uit die je makkelijk kunt combineren. Met de merken die we hebben, zijn daar veel mogelijkheden mee.” En dan hebben we het over merken als Bianca, Roy Robsen, Gerry Weber, Comma en Expresso.

Vlinders, strepen, bolletjes: print mag allemaal weer deze zomer, aldus Berden. De taillebroeken zijn weer hoger; lage broeken zijn passé. Ook terug van weggeweest: giletjes en crossbody heuptasjes voor mannen. Qua stof zijn voile en linnen helemaal 2019. “En…het linnen mag kreuken”, merkte Janssen op.

In de pauze trakteerde Berden op een cocktail. Met het glas in de hand en een amuse aan de statafel voerden de dames gezellige gesprekken – en dat midden op de golfbaan. Na de show was het tijd voor het uitdelen van de goodybags met onder andere een kortingsbon. “We willen mensen prikkelen om naar de winkel te gaan. Door dit soort events te organiseren willen we ons onderscheiden”, aldus Janssen. De gebruikte kleding van de modeshow gaat terug naar het atelier en wordt eventueel gereinigd. Daarna gaat het opnieuw de winkel in.

________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu