Home > Mode en Beauty > De Bijenkorf breidt assortiment uit met Louis Vuitton, Gucci en Saint Laurent

De Bijenkorf breidt assortiment uit met Louis Vuitton, Gucci en Saint Laurent

Het assortiment van De Bijenkorf in Maastricht is sinds eind april een stukje luxer dan het al was. In het weekend van 29 april openden hier namelijk pop-ups van Louis Vuitton en Gucci, op korte termijn zal daar nog een pop-up van Saint Laurent aan worden toegevoegd.

Het Nederlandse warenhuis De Bijenkorf mag dan een landelijk concern zijn, bij vrijwel elk filiaal vind je een uniek en onderscheidend assortiment, gebaseerd op de veranderende vraag van de lokale klant. Zo behoort De Bijenkorf Maastricht, met een assortiment dat aansluit bij het imago van de stad en de vraag van de lokale – en in dit geval ook internationale – klant, al jaren tot de luxere filialen des lands. „Omdat hier de vraag naar luxe merken altijd al zo groot was, voegden we eerder al luxe merken zoals Chloé en Burberry toe aan het assortiment’’, laat Claudia Kasteel, pr-manager van De Bijenkorf, weten. „De uitbreiding met Louis Vuitton, Gucci en Saint Laurent is bijzonder omdat we hiermee een luxe merkenaanbod bieden dat binnen een straal van anderhalf uur rijden niet verkrijgbaar is.’’

In het weekend van 29 april openden de pop-ups van Louis Vuitton en Gucci de figuurlijke deuren. Louis Vuitton pontificaal midden op de begane grond, met een assortiment van kleding, parfums, lederwaren en accessoires voor mannen, en Gucci met een ruim assortiment tassen, leren accessoires, schoenen en riemen voor zowel mannen als vrouwen. In datzelfde weekend werd ook het bestaande assortiment van Burberry verder uitgebreid.

Anders dan in het filiaal in Amsterdam, waar diverse luxemerken een heel eigen shop-in-shop invullen, zijn de pop-ups van Louis Vuitton en Gucci opgenomen in de open indeling van de begane grond van De Bijenkorf Maastricht. „Op deze manier kunnen we de klanten vanaf het eerste moment verrassen met ons aanbod én bijpassende beleving. Zo is de Louis Vuitton pop-up volledig geïnspireerd op het woestijnlandschap en staat er een fotobooth klaar voor de Gucci-klanten.

Terwijl de lokale en internationale bevolking langzaam de weg naar de pop-ups van Louis Vuitton en Gucci weet te vinden, wordt er op de achtergrond nog hard gewerkt aan de realisatie van de pop-up van Saint Laurent. Hier kun je vanaf medio mei terecht voor een grote collectie dameslederwaren. Elk van de drie pop-ups is tot en met eind oktober geopend.

Achter het Vleeshuis 26, Maastricht (NL) – debijenkorf.nl

show auteur

Auteur: Demy Janssen

Levensgenieter met een vlotte pen

Demy Janssen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.