Home > Mode en Beauty > Een borstel, maar niet zomaar een

Een borstel, maar niet zomaar een

Auteur: Cynthia Reeckmans

Ken jij het ook? ’s morgens druk in de weer om op tijd klaar te zijn voor school of het werk… en dat je dan net voor je vertrekt nog snel even je haren of die van je dochter moeten kammen. Tot voor kort was dat een hel. Want die knopen leken zich bij mijn dochtertje alleen maar te vermenigvuldigen. Ikzelf heb heel dun haar, wat vaak zorgt voor elektrostatische lading. Maar sinds wij de Adephar Borstel met everzwijnharen hebben ontdekt, is haar borstelen een waar genot!

Elektriciteit
Deze borstel is namelijk gemaakt van toermalijn, een edelsteen die een ionenmantel rond de borstel creëert. Hierdoor wordt de elektrostatische lading op de haren geneutraliseerd. Daarnaast wordt de buitenste laag van elk haar gesloten, wat uitdroging tegengaat. Het resultaat is gezond, glanzend haar en een makkelijkere styling.

Everzwijn
De haren van de borstel zijn gemaakt van everzwijnhaar. Dat is een natuurlijk product dat al jaren gebruikt wordt in hoogkwalitatieve, professionele haarborstels. Dit everzwijnhaar zorgt ervoor dat de haren glad gestreken worden. Daarnaast geeft het glans. Maar wat voor mij vooral interessant is, is het volume dat het geeft als je de borstel door je haren laat gaan. Daarnaast bevat de borstel ook nylonharen die geïoniseerd zijn. Deze haren neutraliseren de statische lading. Tegelijkertijd worden je hoofdharen beschermd tegen uitdroging. De nylonharen van de borstel ontwarren die makkelijk knoopjes, waardoor het kammen minder pijnlijk wordt, zeker voor de kids. Daarnaast verzorgt de borstel zo ook de haren, en stimuleren en verzorgt hij in alle zachtheid de hoofdhuid.

Lichtgewicht
De borstel is trouwens ook zeer licht en ligt goed in de hand. Daarom is deze ook zeer handig om hem te gebruiken bij het brushen of stylen.  Dankzij de iontechnologie drogen de haren ook niet uit wanneer je ze in contact brengt met warmtebronnen als haardrogers of stijltangen.

Een borstel is toch een borstel, hoor ik jullie denken? Niet als je deze hebt geprobeerd.

Meer info: www.adephar.be/nl/hairbrush

_______________________

Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu