Home > Mode en Beauty > Lipstick rode lente

Lipstick rode lente

Lipstick rode lente

Lipstick rood is dé kleur om de lente vrolijk mee in te luiden. Doe niet te flauw met alleen een truitje. Van top tot teen in de kleur van de liefde is pas echt een krachtig statement. Schoenen en tas incluis!

Productie: Ingrid Beckers

TIP

Het ultieme medicijn tegen somberte, noemt designer Valentino Garavani de kleur rood. Vaak last van een slecht humeur? Weet dus wat je te doen staat. En denk verder dan een sexy jurkje.  Kijk, van deze sporty variant (Chloé) worden wij nog veel blijer.

 

Dotje

Rood kant…oef, moet je mee oppassen, wil het nog stijlvol zijn. Maar tegen dit dotje van een topje zeggen wij geen nee. Donna Karen. € 245.

 

Als slofjes

Wij kennen geen sneaker die lekkerder loopt.  Als slofjes, echt waar! En altijd goed om een klassieke outfit een tikkie mee te relativeren. GGB De Luxe. € 325.  

 

Whitney hit

Als je genoeg tassen in de kast hebt liggen, kan er best een kleurtje bij. Deze hit van Max Mara verwijst naar het Withney Houston Museum in New York. Ook in basic kleuren. Via Max Mara Maastricht.  € 995.

 

Flared

Zou de flared jeans het dit seizoen dan echt gaan winnen van de skinny? In deze kleur wat ons betreft wel! Draag gerust met top in iets afwijkende roodtint. Ook mooi met roestbruin of zwart/wit. Via 7 For All Mankind Maastricht.  € 240 euro

 

Lady in red

In een decent rood jurkje straal je kracht en zelfvertrouwen uit: ‘Hier ben ik, kom maar op!’ La Dress.  € 149.

 

Uit Spanje

Om vrolijk van te worden, zo’n zomers sleehakje uit Spanje. Blijvertje met een zacht prijsje. Castanâr. € 95 euro.

 

Filmster

Voor een jaren ’50  look. Dolce & Gabbana € 483.

 

Subtiel

Subtiel om in de avonduurtjes je rode lipstick in te bewaren Bottega Veneta € 510.

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.