Home > Mode en Beauty > Lincherie: sexy lingerie voor elke vrouw

Lincherie: sexy lingerie voor elke vrouw

Terwijl de maten in de Lincherie-boetieks Sittard en Maastricht voorheen al gingen tot en met cup J, heeft Lincherie Sittard-Maastricht besloten haar collectie nog verder uit te breiden. In beide boetieks kunnen vrouwen terecht voor lingerie van A tot en met cup K. En van 65-110 centimeter omvang. Eigenaresse Samantha Ossel: ,,Iedere vrouw verdient een passende set waar zij zich vrouwelijk in voelt.”

Sexy in cup K
Onlangs bracht Samantha samen met haar team van Lincherie-stylistes een bezoekje aan de lingeriebeurs ‘LingeriePRO Tradefair’ in Antwerpen, voor de inkoop van de nieuwe collectie. Samen zochten ze de mooiste lingeriesets voor het najaar uit. Ossel: ,,En deze keer ook tot en met cup K. Eerder verkochten we in onze boetieks al tot en met cup J, maar deze cupmaat had meestal maar één collectie. Deze keer hebben we het merk Panache aan onze collectie toegevoegd. Een merk dat gaat tot en met cup K en ook nog sexy is. Dat betekent dat vrouwen vanaf heden ook in onze boetieks terecht kunnen voor sexy lingerie, tot en met cup K. Ook als ze op zoek zijn naar een strapless beha.”

Los gezien van het feit dat de cupmaten van A tot en met cup K gaan, heeft Lincherie Sittard-Maastricht ook haar badmodecollectie uitgebreid met badpakken in grote confectiematen. Ossel: ,,Vrouwen kunnen tot en met maat 52 bij ons terecht, oftewel: iedere vrouw kan bij ons terecht voor een passende set.”

Lincherie styling
Wie zich persoonlijk wilt laten adviseren in een van de boetieks kan binnenlopen voor een styling die door een van de gespecialiseerde Lincherie-stylistes zal worden gedaan. Ossel: ,,Ons team staat iedere dag klaar om vrouwen zo goed mogelijk te adviseren over lingerie of badmode. Onze stylistes volgen jaarlijks trainingen om up-to-date blijven en zich verder te ontwikkelen binnen het vak. Zo staan er binnenkort weer verschillende producttrainingen op de planning en zal er deze maand een training worden gegeven over de materialen, trends en het verhaal achter het design van de najaarscollectie.”

___________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu