Home > Mode en Beauty > Mestrini Optiek & Optometrie: kunstwerken van brillen

Mestrini Optiek & Optometrie: kunstwerken van brillen

In Wyck komen de smaakmakers van Maastricht samen. Slapen in de fijnste hotels, dineren bij de beste restaurants, shoppen in de knuste boetiekjes en je look compleet maken met exclusieve juwelen en brillen.

Een van die smaakmakers is Mestrini Optiek & Optometrie. Het familiebedrijf vond zijn oorsprong meer dan zestig jaar geleden. Inmiddels staat de derde generatie van de familie Mestrini aan het roer en is de kern van het bedrijf onveranderd: onverdeelde service en aandacht in combinatie met decennia aan kennis en ervaring.

In totaal telt Mestrini drie boetieks, verspreid over het Heuvelland. Elk met een grotendeels unieke collectie, passend bij de lokale klant. Zo kenmerkt Mestrini Maastricht zich in het bijzonder door de grootste exclusieve brillencollectie van Zuid-Nederland. Hier vind je in sterling silver vervaardigde monturen van Chrome Hearts, 18-karaats exemplaren van LINDBERG, het exclusieve Jacques Marie Mage en echte klassiekers van onder meer Dior en Cartier.

Kortom: een uitgebreide collectie boordevol kunstwerken van brillen. Soms ingetogen, vaak uitgesproken, stuk voor stuk iconisch. Hier maak je jouw look compleet.

Stationsstraat 58, Maastricht (NL) – mestrini.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.