Home > Culinair > Lutio blaast Kasteel Pietersheim nieuw leven in

Lutio blaast Kasteel Pietersheim nieuw leven in

In de maanden juli tot en met september start Lutio een pop-up concept in kasteel Pietersheim in Lanaken. Het prachtige pand staat al een tijdje te koop, om het kasteel nieuw leven in te blazen komt er een pop-up restaurant. In de groenrijke omgeving kan vanaf het openingsweekend op 4 en 5 juli worden genoten van drank en spijs.

Het kasteel is geopende van dinsdag tot en met zondag.  Gedurende de hele zomer neemt Lutio het kasteel onder handen. Het pand wordt verder gebruikt voor het houden van wijnproeverijen met wijnen uit eigen streek. Voor events als feesten en trouwerijen kan een zaal worden gehuurd.

Kinderen? Geen probleem, er wordt speciaal voor kinderen een escaperoom gebouwd. “De schatkamer van Jan van Pietersheim”.  

Bij de uitbating van de hotelkamers van kasteel Pietersheim krijgt Lutio ondersteuning van ondernemers Danny Keppels en Martin Hendricks, o.a. gekend van De Grote Hegge in Thorn en Kasteel de Hoogenweerth in Maastricht.

Kijk voor meer informatie op de site van Lutio

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.