Home > Mode en Beauty > Huidverjonging dankzij OxyGeneo+

Huidverjonging dankzij OxyGeneo+

Auteur: Cynthia Reekmans

Nu Face App zo populair is is het voor iedereen vrij eenvoudig om een idee te krijgen hoe hij of zij er over pakweg dertig jaar zal uitzien. En dat belooft in mijn geval niet veel goeds. De laatste maanden stoor ik me ook erg aan mijn kraaienpootjes en rimpels in mijn gezicht. Ja, die 40 komt dichter- en dichterbij.

Dus ben ik een tijdje geleden naar een huidcoach gestapt. Je kunt een huidcoach situeren tussen een schoonheidsspecialist en een dermatoloog. Huidcoach Kathleen helpt mensen die ontevreden zijn over hun huid omwille van pigmentvlekken, roodheden of kraaienpootjes, graag verder op een natuurlijke manier. Dat wil zeggen: zonder naalden of botox, maar wel met bindweefselmassage, goede producten en haar ‘nieuwe toestel’ : OxyGeneo+.

Toen ze me erover vertelde wilde ik dat graag een keertje testen, dus ben ik de kuur gestart. Ik moet er wel bij vertellen dat het best wat tijd vergt. Normaal gesproken onderga je om de zes weken een gezichtsbehandeling. Deze ‘therapie’ bestaat uit zes sessies die om de twee weken worden uitgevoerd. Een behandeling op zich duurt ongeveer 1 uur à 1.5 uur.

Insluizen en zuurstofverrijking
Wat doet die machine precies? De OxyGeneo+ klinkt als reusachtigs, maar zo groot is het toestel niet. tot De behandeling verloopt in verschillende stapjes om een mooi resultaat te komen.

Een eerste stap is de peeling, die de oude huidcellen verwijdert. Dit duurt ongeveer twintig minuten. Met een gel en een soort puimsteen worden de dode cellen losgemaakt. Nadien wordt met een ander staafje, dat de huid verwarmt, een gel in de huid gesluisd. Op die manier krijgt je huid meer zuurstof, en zuurstofverrijking is nu net het geheim voor een jongere huid.

Voor mij is dit het leukste stuk van de behandeling. Gedurende 25 minuten wordt er met die pen over je gezicht gewreven en dat voelt zo zalig aan. Ik word er helemaal relaxed van en ben zelfs al een keertje in slaap gedommeld.

Relaxed en resultaat in één  
Het beste resultaat bereik je dus als je een kuur van zes sessies doet. Na vijf sessies was er bij mij al duidelijk een verbetering merkbaar. Mijn huid voelt beter aan, is voller en de kraaienpootjes zijn veel minder diep en sommigen zijn zelfs verdwenen. De lijnen langs mijn mond zijn ook minder zichtbaar.

Ik blijf er bij: voor mij geen botox of echte naalden. Liever dan op deze manier, geleidelijk een mooi en degelijk resultaat bekomen. 

Wil je meer weten over deze behandeling, surf dan even naar https://www.schoonheidsinstituut

__________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu