Home > Auto's > Koninklijke snelheidsduivel naar InterClassics Brussels

Koninklijke snelheidsduivel naar InterClassics Brussels

Tekst: Maarten van Laarhoven

Prins Laurent, de broer van de Belgische koning Filip, is eregast bij de officiële opening van InterClassics Brussels, de oldtimerbeurs die van 6 tot en met 8 november wordt gehouden in Brussels Expo.

De komst van de prins, fervent liefhebber van snelle bolides (hij raakte enkele keren zijn rijbewijs kwijt nadat hij in de Belgische hoofdstad iets te hard het gaspedaal had ingedrukt) werd woensdag aangekondigd tijdens de drukbezochte persconferentie in Autoworld Brussels.

InterClassics Brussels is de nevenvestiging van de internationaal bekende InterClassics, die in januari 2016 haar 24ste editie beleeft in het MECC in Maastricht. De prestigieuze autobeurs komt nu voor de eerste keer naar Brussel. Over ruim twee weken worden hier onder meer dertig bijzondere Bugatti’s geëxposeerd, volgens de organisatie een unicum in de oldtimerwereld.

Notoir autoliefhebber Prins Laurent van België is dus als eregast aanwezig bij de officiële opening van InterClassics Brussels aanwezig. Erik Panis, directeur InterClassics, laat weten zeer vereerd te zijn met de komst van het derde kind van koning Albert II en koningin Fabiola. ,,Niet alleen is een koninklijk bezoek een grote eer, het is ook een erkenning van de constructieve samenwerking tussen Maastricht en Brussel, waarvan de basis nu is gelegd”, aldus Panis.

Freddy Thielemans, erevoorzitter van Brussels Expo en ereburgemeester van Brussel, is blij dat InterClassics nu ook in de Belgische hoofdstad wordt gehouden. ,,Vanwege de jarenlange ervaring van het InterClassics team in Maastricht en het enthousiasme en de professionaliteit van de organisatie, heeft Brussels Expo deze beurs met beide handen aangenomen. Met aansprekende thema’s en een prachtige collectie klassiekers, belooft InterClassics Brussels 2015 een groot succes te worden”, denkt Thielemans.

InterClassics Brussels vindt plaats van vrijdag 6 tot en met zondag 8 november 2015 in Brussels Expo. Entreekaarten zijn online te koop met korting. 11,50 euro in plaats van 14,50 euro. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Interclassics Maastricht volgt in januari. De beurs, dit keer voor een belangrijk deel gewijd aan BMW, trekt traditiegetrouw veel kopers, liefhebbers en dagjesmensen.

Kijk voor meer informatie op www.interclassics.be

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.