Home > Mode en Beauty > De perfecte bh voor elke vrouw, ongeacht figuur, stijl en maat

De perfecte bh voor elke vrouw, ongeacht figuur, stijl en maat

Een bh die écht lekker zit en doet wat ’ie moet doen. Het klinkt heel vanzelfsprekend, toch is het dat zeker niet. Veel vrouwen dragen onnodig bh’s die niet lekker zitten, pijn doen, niet mooi aansluiten of vooral praktisch, maar verre van mooi zijn. Zonde, want de perfecte bh bestaat. Zij het voor elke vrouw een andere.

Nina en Ingrid van Lingerie Mystique in Gulpen zijn met bijna vijftien jaar ervaring specialist in het vinden van de juiste bh voor elke vrouw, ongeacht figuur, stijl of maat. Met ogen als röntgenstralen en de hele collectie in het hoofd geprent, weten moeder en dochter in de meeste gevallen in één oogopslag precies welk model en welke maat hun klanten nodig hebben.

Collectie

Door de jaren heen hebben Nina en Ingrid veel aandacht besteed aan de merkenopbouw van hun zaak, met als doel elke vrouw te kunnen bedienen. Dat een bh goed zit, betekent immers niet per se dat het model of de stijl ook bij de klant past. „Zo staat het Belgische merk Prima Donna bekend om de eigentijdse ontwerpen en volledige ondersteuning voor grote maten. De Twist-collectie van het merk is wat speelser en geschikt voor de jongere vrouw. Empreinte onderscheidt zich door een specifieke pasvorm en bepaald draagcomfort. De modellen van Lise Charmel zijn heel rijk en elegant, waar Aubade wat frivoler en verleidelijker en Felina juist vrij degelijk en klassiek is.”

Voorraad

Om er zeker van te zijn dat elke vrouw altijd kan slagen bij Mystique, houden Nina en Ingrid er een zeer ruime voorraad op na: alle modellen worden in alle maten en in alle kleuren besteld, zodat elke klant altijd direct naar huis kan met dé bh die bij haar past. Zonder wachttijd, ongeacht de maat. „In het verleden hebben mensen ons wel eens voor gek verklaard, want met zo veel inkoop moet je toch zeker veel te veel overhouden? Gelukkig is het tegenovergestelde waar. Juist door deze aanpak hebben we de afgelopen jaren een trouwe klantenkring opgebouwd.”

Altijd comfortabel

In aanvulling op het diverse assortiment bh’s ben je bij Lingerie Mystique ook het hele jaar door aan het juiste adres voor badmode, sport-bh’s, spanx en andere toebehoren. „Zeker aan het strand of zwembad wil je immers graag dat je buste goed en mooi verpakt is en tijdens het sporten is ondersteuning misschien nog wel belangrijker dan in het dagelijkse leven.’’

Looierstraat 29, Gulpen (NL)

hide auteur

Auteur: Demy Janssen

Creatieveling en levensgenieter

Demy Janssen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.