Home > Mode en Beauty > Fillers zonder naalden

Fillers zonder naalden

Auteur: Cynthia Reekmans

Ondertussen ben ik al weer een jaartje ouder geworden. 37 jaar staat er op mijn teller. Ik merk in mijn vriendenkring dat we allemaal een beetje ouder worden, niets ergs, maar toch zijn er die kraaienpootjes en frons- en lachrimpels die er vroeger niet waren. Velen van jullie weten inmiddels dat ik niet voor injecties of naalden ben, maar dat ik wel graag producten uittest. Wel, nu heb ik iets heel leuk gevonden, een fillerbehandeling voor thuis: FILLERINA.

Revolutionair
Fillerina is een revolutionaire, no-needle thuisbehandeling.  Geen paniek dus, je hoeft niets in te spuiten. Met een applicator breng je de producten aan. De filler en film bevatten zes verschillende soorten hyaluronzuren, die de huidlaag opvullen zonder dat je hoeft te prikken.

Thuisgebruik
Instagram staat vol met plumping lips en injectables.  Maar ook zonder naalden kun je al mooie resultaten krijgen. Fillerina kan je gebruiken om rimpels op te vullen, om meer volume te geven aan jukbeenderen en lippen. Je moet wel twee weken volhouden om je producten op de juiste manier aan te brengen. Maar er is wel degelijk resultaat. 

Hoe ga je te werk?
De kuur duurt dus veertien dagen.  Je hebt twee potjes. Eén potje is de gelfiller, het andere is de voedende film. Voor je start, drink je twee glazen water. Die helpt de opname van de voedende stoffen. Eerst breng je de gelfiller aan met de applicator, het spuitje zonder naald. Je brengt het dik aan en laat het vervolgens tien minuten inwerken. Je doet dit op de plaatsen die je wilt liften of opvullen. Dat kan tussen de wenkbrauwen, de oogrimpels of zelfs in de hals.

Na die tien minuten, dep je de gel met je handen droog, en breng je met het spuitje de voedende film uit het tweede potje aan. Die helpt de opname van de voedende stoffen en hydrateert de huid. De cosmetische filler met hyaluronzuur dringt snel in de huid. Dankzij de handige spuitjes, die geen naald bevatten, kun je met precisie werken en de lijnen, expressielijnen of je lippen goed natekenen.

Babyzacht
Dit doe je elke avond, gedurende veertien dagen. Elke morgen sta je op met een babyzacht velletje. Je hebt deze kuren in verschillende graden, voor verschillende leeftijden.  Ik heb graad twee gebruikt, omdat ik best wel wat kraaienpootjes heb. Het mooiste resultaat behaalde ik op mijn lippen. Die er veel dankzij deze producten veel voller uit.

Alles wat je dus nodig hebt, is de juiste applicator, zonder naald.

Bekijk hier hoe het werkt: https://vimeo.com/275237534#at=10

Kijk voor meer informatie op: www.fillerina.be

_______________________________

Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

show auteur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu