Home > Business > Culinaire date voor leuke singles op Château Neercanne

Culinaire date voor leuke singles op Château Neercanne

Sfeervol en ongedwongen daten in de exclusieve ambiance van een eeuwenoud kasteel, in aanwezigheid van een sommelier die heerlijke wijnen schenkt, een chef-kok die weet wat hij moet klaarmaken om de harten van zijn gasten hun werk te laten doen en een gastheer die ervoor zorgt dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Het kan op woensdag 18 november op Château Neercanne in Maastricht tijdens het ‘eerste ontmoetingsdiner voor leuke singles’.

Speciaal voor deze avond hebben Marjon Smeets, consultant en partner bij het relatiebemiddelingsbureau Date for 2 en Ans en Peter Harkema (gastheer en gastvrouw op Château Neercanne de handen in een geslagen. De culinaire date is bedoeld voor alleenstaanden die te leuk zijn om alleen te blijven en die ervoor open staan om in een bijzondere setting andere leuke singles te ontmoeten. Maar dan wel op een plek waar – uiteraard met een goed glas wijn onder handbereik – al snel een vertrouwde sfeer ontstaat.

,,Ans en ik hebben onlangs voor het eerst ontmoet”, vertelt Peter Harkema, die alweer zo’n drie decennia als directeur verbonden is aan het romantische Maastrichtse terrassenkasteel  ,,We kletsten wat en kwamen oprecht en gemeend op het mooie – en we denken ook warme – idee, om een ontmoetingsdiner voor leuke singles te organiseren. Marjon vertelde ons eerlijk en  open over haar organisatie ‘Date for 2’. Het bijzondere tijdens deze eerste kennismaking was om te ervaren, dat Marjon echt van plan is leuke singles te helpen, omdat ze zelf ook een tijd alleen is geweest en heeft ervaren dat de momenten van alleen zijn soms best moeilijk kunnen zijn en het aantal singles om leuke activiteiten mee te ondernemen binnen de eigen vriendenkring schaars kan zijn.”

Er waren in het gesprek opeens ook raakvlakken met de ervaringen in de familie van Peter en Ans. ,,Haar broer werd vijf jaar geleden tragisch geconfronteerd met het veel te vroeg overlijden van zijn echtgenote. Die nare ervaring konden hij en zijn twee kinderen  opvallend goed aan. Het was bewonderingswaardig om te zien hoe dit gezin zonder echtgenote en moeder als team verder ging.  Na een aantal jaren  kwam bij de broer van Ans de behoefte om met iemand ‘de alledaagse ditjes en datjes van het leven’ te kunnen delen.

Wat aandacht geven op zijn tijd én krijgen geeft positieve energie, vinden Peter Harkema en Marjon Smeets. ,,En dat nou juist willen we de leuke singles oprecht en zonder franje gaan bieden.”

Het eerste ontmoetingsdiner voor leuke singles gaat plaatsvinden op woensdag 18 november. Leuke singles die de speciale ontmoetingsavond wel zien zitten en zich aanmelden, worden tussen 17.30 uur en 18.00 uur ontvangen met een welkomstdrankje naar keuze. Deze herfsttoost wordt bij wijze van welkom kort ingeleid door Marjon Smeets. Daarna start het flaneerdiner, ‘een ontmoeting met lekkere gerechten’. Sommelier Dominique Jacobs zorgt voor  passende wijnen. 

,,De ambiance biedt één en al ontspanning”, aldus Peter Harkema. ,,Gewoon leuk en gezellig zoals thuis  maar dan wel samen.”

De speciale notering is op basis van Ans en Peter hun jubileumarrangement en bedraagt all in 81,84 euro per persoon. Wie erbij wil zijn – of gewoon wat meer informatie wil – kan het beste even bellen met Peter (06-53899257) of Marjon (06-25002774).

Mailen kan natuurlijk ook: directie@neercanne.com of marjon@datefor2.nl

 

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.