Home > Business > Marco Bicego in Maastricht

Marco Bicego in Maastricht

Auteur: Elise Crutzen

Op donderdagavond was de Venetiaanse sieradencréateur Marco Bicego gastheer bij WillyVossen Jewel&Time. Zijn bedrijf bestaat namelijk 15 jaar. En dat wilden Kim Vanhommerig en Sam Wammes, de eigenaars van deze Maastrichtse juwelierszaak, samen met hem vieren. Er werd een VIP avond georganiseerd voor een trouw clientèle, dat duidelijk van heinde en verre kwam.

Ook al vonden deze klanten het fijn om eindelijk de man te ontmoeten achter hun lievelingssieraden, Marco was niet de protagonist van deze sprankelende avond. En ook niet de Italiaanse hapjes en drankjes. Tevens niet de Italiaanse vakman achter de tafel, die de oude bewerktechniek ‘inciso a mano’ demonstreerde –  typerend voor de stukken van Marco Bicego.

Het waren de sieraden die de aandacht trokken. En dan met name de collectie ‘Diamond Lunaria’, vanaf nu in deze kleurcombinatie exclusief in de Benelux te koop bij WillyVossen. Een adembenemende collectie. Eentje die net zoals de rest, voor ongeveer negentig procent in Venetië is gemaakt. Of zoals Marco het zelf noemt: ‘Made in Bicego’.

Het gehele weekend zijn deze bijzondere sieraden nog te bewonderen bij WillyVossen Jewel&Time, Maastrichter Brugstraat 11-13.

Foto: Harry Heuts

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.