Home > Mode en Beauty > MarcCain Maastricht opent nieuwe, grotere store

MarcCain Maastricht opent nieuwe, grotere store

Rond de feestdagen sloot het high-end Duitse modehuis MarcCain tijdelijk haar filiaal in Maastricht. Normaal gesproken geen goed teken, in dit geval wél. Achter gesloten deuren en ramen ontpopte zich in amper twee maanden een nieuwe store. Moderner, luxer en bovenal ruimer.

Een nieuw jaar en dus ook een nieuwe zaak voor MarcCain Maastricht. Op 1 maart 2016 opent het filiaal in het Stokstraatkwartier opnieuw haar deuren. Met een oppervlakte van 180 vierkante meter, is de boetiek één derde groter dan de vorige. Het interieur oogt fris, luxueus en modern; dit is het herkenbare corporate design van MarcCain. De reguliere collectie alsook de casual Sports-collectie, hangen in de rekken. Gesofisticeerd, vooruitstrevend en klassiek. Materiaal en pasvorm zijn van uiterst belang.

Ook al was het een tijdloos interieur, de look en feel van de oude vestigingdoorstond de tand des tijds niet. Wendy Esters, store manager van MarcCain Maastricht: “De laatste verbouwing vond tien jaar geleden plaats; vooral in de modewereld een eeuwigheid. Het was niet zo zeer verouderd, maar een aantal aspecten konden beter. Zoals de presentatiemogelijkheden van onze collecties, meer paskamers, een luxere uitstraling en de uitbreiding naar het pand hiernaast”.

De romantisch moderne voorjaarszomercollectie 2016, die in de nieuwe store in de rekken zal hangen, werd tijdens de Berlin Fashion Week gepresenteerd, met op front row actrices Hilary Swank en Marcia Cross en topmodellen Elle Macpherson en Eva Herzigová; liefhebbers van het merk. De creaties zijn als kleurrijke penseelstreken op een blanco canvas. Tunieken, broeken met wijde pijpen, pakken en A-lijn rokken in warm rood en terracotta, zachte pastelkleuren en smaakvolle olijftinten sieren de zaak. Net zoals bloemetjes- en luipaardprints, suède, velours, kant, kasjmier en denim.

Service, aandacht en stylingadvies op maat zijn onvervangbaar in een virtuele wereld. Dat bewijst MarcCain met de modeshows die het twee keer per jaar organiseert voor haar clientèle. Op 24 maart zal de Maastrichtse vestiging haar nieuwe lente zomer 2016 tonen. In, jawel, dé nieuwe zaak.

 

Foto: Frits Widdershoven 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu