Home > Mode en Beauty > Huidinstituut Marjon Laheij

Huidinstituut Marjon Laheij

Op zondag 24 juni vindt de tweede editie van Chapeau Château Fair plaats. Dit jaar worden bezoekers verwelkomd door een twintigtal standhouders, die allemaal aanwezig zijn met exclusieve producten of diensten. Vandaag stellen wij Huidinstituut Marjon Laheij aan jullie voor.

Marjon Laheij
Huidinstituut Marjon Laheij is met meer dan 25 jaar ervaring gespecialiseerd op het gebied van natuurlijke huidverbetering, huidverjonging, rimpelcorrecties, collageenbehandelingen, zuurstoftherapie en natuurlijke facelifts.

Dit doet zij zonder inspuitingen van lichaamsvreemde stoffen en zonder huidbeschadigingen aan te richten. Door te werken met de nieuwste apparaten en therapieën behaalt Marjon Laheij met kortdurende behandelingen, langdurige resultaten.

Ook voor huidproblemen zoals overgevoelige of droge huid, acné, eczeem, rosacea, couperose en pigmentvlekken bent u bij Marjon Laheij aan het juiste adres. Met behulp van professionele huidscans wordt een behandelmethode vastgesteld en de loop van de behandeling gevolgd.

!QMS
In de reeks van behandelingen die door Marjon Laheij wordt gebruikt is !QMS er eentje van bijzonder kaliber. !QMS Mediocosmetics staat wereldwijd bekend om diens verjongende werking op de huid. Gebrek aan type 1 collegeen in de huid, dat na een bepaalde leeftijd niet meer door het menselijk lichaam wordt aangemaakt, zorgt namelijk voor een verslapte huid, gebrek aan volume en meer rimpels. De behandelingen van !QMS kunnen dit type collageen weer toevoegen aan de huid. Uniek aan de !QMS methodes is dat dit gebeurd zonder de huidbarrière te beschadigen.

De werking van !QMS heeft het merk wereldwijd op de kaart gezet. Tijdens de Chapeau Château Fair zal !QMS exclusief door Marjon Laheij worden tentoongesteld aan bezoekers van de fair.

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu