Home > Mode en Beauty > Opening nieuwe Hugo Boss Store

Opening nieuwe Hugo Boss Store

Auteur: Bianca Lotz

In Maasmechelen Village gingen gisteravond officieel de deuren open van de volledig vernieuwde en sterk uitgebreide Hugo Boss Store. De nieuwe flagship store – feitelijk een samenvoeging van meerdere winkels – is met 536 vierkante meter ruim de helft groter dan de BOSS-boetiek die tot voor kort in het populaire merkendorp te vinden was.

Het nieuwe onderkomen van het bekende – oorspronkelijk Duitse – modemerk is het grootste bouwproject waar Maasmechelen Village ooit aan heeft gewerkt. En dus was er champagne – want voor minder doen ze het in België niet – die begeleid werd met een ruim assortiment aan luxueuze hapjes. Gasten waren ook van harte welkom bij de cocktailbar om te genieten van eigentijdse drankjes, met of zonder alcohol.

Onder de selecte groep gasten die gisteren alvast een kijkje mochten nemen om de sfeer te proeven en de gloednieuwe collectie te bewonderen, bevond zich onder anderen Carla Annunziato, Global Managing Director van Value Retail, een bedrijf dat overal ter wereld luxe merkdorpen als Maasmechelen Village ontwikkelt en beheert. Ook Ciaran McInerney, retail director Hugo Boss Benelux, kwam een kijkje nemen.

Net als de andere gasten – afkomstig uit Duitsland, Nederland en België (er reed een speciale shuttleservice tussen Maasmechelen en Brussel en Antwerpen) genoten zij van een oogverblindend interieur, opgebouwd met prachtige materialen, waaronder hout, marmer en andere soorten natuursteen. De volledig witte omgeving is speciaal ontworpen om rust en luxe uit te stralen.

In de nieuwe winkel wordt het hele jaar door kleding van het merk BOSS aangeboden tegen prijzen die ver onder de adviesprijs liggen. De Hugo Boss Store omvat zowel BOSS Menswear als BOSS Womenswear.

FOTOGRAFIE: EZGI USLU

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu