Home > Mode en Beauty > Designer Outlet ontvangt 4000 Chinezen

Designer Outlet ontvangt 4000 Chinezen

Auteur: Maarten van Laarhoven

Het succesvolle Designer Outlet Roermond krijgt de komende twee weken in totaal zo’n 4000 Chinezen op bezoek. Het gaat om werknemers van één en hetzelfde bedrijf die zo goed hun best hebben gedaan, dat hun baas het gepast vond hun een reisje naar Nederland cadeau te doen, inclusief een dagje shoppen in Roermond, of beter gezegd: in de grootste outlet van Noord-Europa.

De eerste groep van 400 Chinezen wordt verwacht op donderdag 3 mei. Zij worden om 14.30 uur officieel welkom geheten.

De luxury outlet van (oppervlakte ruim 46.700 vierkante meter) ontvangt jaarlijks bijna 7,5 miljoen bezoekers. ,,Designer Outlet Roermond is tevens dé Nederlandse shopping hotspot voor luxury toeristen uit China, Indonesië, Rusland, Midden-Oosten en Japan”, aldus de directie.  ,,De Chinese bezoekersaantallen laten de afgelopen jaren een stabiele stijging zien van zowel Chinese toeristen als Chinezen die in Nederland, Duitsland of België wonen, werken en studeren.”

Designer Outlet Roermond speelt hier onder andere op in met het aanbieden van een Chinese plattegrond, Chinees sprekend personeel en de Chinese betaalmethode UnionPay. Met de komst van de grote groep Chinezen, biedt Designer Outlet Roermond in de eerste twee weken van mei bovendien exclusieve aanbiedingen van onder meer Chinese voorkeursmerken.

Volgens Designer Outlet Roermond heeft onderzoek uitgewezen dat de aanschaf van luxe artikelen één van de grootste redenen voor Chinezen om te reizen. Deze ‘luxury toeristen’ blijken precies te weten waar ze de beste fashion deals kunnen vinden: in Designer Outlet Roermond profiteren zij niet alleen van de gunstige Europese prijzen, maar tevens van standaard extra korting bij ruim 200 merken en 185 winkels. ,,De favoriete Designer Outlet Roermond stores van de Aziatische toeristen zijn dan ook de luxury brands zoals Armani, Burberry, Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Escada, Furla, Gucci, Hugo Boss, Longchamp, Michael Kors, Mulberry, Prada, Ralph Lauren, Swarovski, Tommy Hilfiger en Versace”, zo meldt Designer Outlet Roermond.

Net zoals in de grote shopping malls in Amerika, Canada en Dubai, genieten de luxury toeristen bij Designer Outlet Roermond van het gemak van alles op één plek. Dit jaar implementeert de luxury outlet op drukke dagen bovendien handsfree shopping, met bell boys die de tassen dragen, en een kosteloze leenservice met paraplu’s en telefoonopladers.

www.designer-outlet-roermond.com

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.