Home > Society > Joie de vivre op het landgoed van Château St. Gerlach

Joie de vivre op het landgoed van Château St. Gerlach

Het belooft een alleszins prachtige dag te worden aanstaande zondag: met een voorspelling van 27 graden weten we zeker dat het Zuid-Franse vakantiegevoel op het landgoed van Château St. Gerlach tot leven komt. De Chapeau Château Fair 2019 wordt joie de vivre in het Zuid-Limburgse!

Op de Chapeau Château Fair worden bezoekers dit jaar ontvangen door 21 standhouders. Alle 21 zullen op de fair hun exclusieve producten of diensten tentoonstellen. De volgende standhouders kijken ernaar uit je aanstaande zondag te verwelkomen op het landgoed van Château St. Gerlach: BMW Keram – Juwelier Caenen – Beddenspeciaalzaak Ruwette – Rob Lanckohr Juwelier – Marc Cain  – Doets Reizen – Relais & Châteaux – Christies International Real Estate – Lexus Sittard – Giardino Galerie & Beeldentuin – Laurie Bessems – Bloemen Parket – Demo Productions – Oggetti – Van de Sanden Interieur & Steeled Industrial – OrthoMosa – Jaguar Land Rover Maastricht – Volvo Auto Kallen Geleen – Toerisme Limburg – Suit Academy

Vertier
De Chapeau Château Fair is een dag vol vertier voor jong en oud. Speciaal voor de jongste bezoekers hebben wij een ‘kidsarea’ ingericht. Uiteraard zijn de kids ook welkom om op het Place de Plaisir of bij het Chapeau Château Grand Café te komen luisteren naar live entertainment.

Culinair
Nieuw dit jaar is het Chapeau Château Grand Café, gelegen aan het begin van het gazon voor Château St. Gerlach. Op beide pleinen staan de hele dag culinaire versnaperingen uit de keuken van Otto Nijenhuis en met ingrediënten van het landgoed van Château St. Gerlach op het menu. Ook worden hier wijn, fris, bier, bubbels en cocktails geschonken en vindt er live-entertainment plaats.

Praktisch
Wat: Chapeau Château Fair 2019
Wanneer: 23 juni 2019, 14u – 19u
Waar: Château st. Gerlach
Entree: Gratis
Parkeren: Voldoende plek op het landgoed van Château st. Gerlach

_________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

show auteur

Auteur: Demy Janssen

Levensgenieter met een vlotte pen

Demy Janssen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu