Home > Kunst en Cultuur > Cook Battle Marathon op Jeneverfeesten

Cook Battle Marathon op Jeneverfeesten

Cook Battle Marathon op Jeneverfeesten

 

Zondag 18 oktober zal er op het Capucienenplein van Hasselt een heuse Cook Battle Marathon plaatsvinden. Om 13 uur nemen Giovanni Oosters (Smaaksalon) en Sébastien Wygaerts (Ogsdt) het tegen mekaar op, om 15 uur kruisen Mario Holtzem (Creatief Culinair Atelier) en Lady Chef of the Year Ann-Sophie Breysem (Kwizien) de messen en tegen 17 uur is het de beurt aan Christophe Smets (Taratata) versus Didier Verbelen ( aan het Water). Bert Smet (Fritel) presenteert en het publiek is scheidsrechter.

Tegelijk kan men ook terecht voor live-cooking in het Culinair Jeneverdorp waar tien topchefs het lekkerste van zichzelf geven en demonstreren hoe je met jenever creatief kunt omgaan in de keuken. Het resultaat kan je er uiteraard proeven. En dat daar culinaire hoogstandjes bij zijn, hoeven we je niet te verzwijgen.

 

De jeneverfeesten lopen van 16 oktober tot en met 18 oktober in heel de Hasseltse binnenstad.  Alle stokers presenteren hun producten, maar daarnaast is er tal van animatie voorzien. Bij deze 26e editie is geopteerd voor de bekende klassieke ingrediënten, zoals de voorstelling van de huisjenever in het jenevermuseum en de gratis borreltjes bij het borrelmannetje. Maar daarnaast heeft men ook heel wat nieuwe elementen voorzien in het programm, zoals de Pop-Up Jeneverbar, de Jenevercinema en de 3 Tenors met tal van visuele acts. Voor meer info: www.jeneverfeesten.be

 
Foto’s: Jempi Welkenhuyzen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.