Home > Mode en Beauty > Opgewekte lente-preview bij Marc Cain

Opgewekte lente-preview bij Marc Cain

Auteur: Bianca Lotz

Het is al jaren vaste prik: op het moment dat puissant rijke kunstliefhebbers uit de hele wereld worden ingevlogen om op de eerste (besloten) dag van TEFAF hun aankopen te doen tijdens de exclusieve preview, heeft bij Marc Cain in de Plankstraat in Maastricht een eigen preview plaats. Hier konden de vaste klanten van de stijlvolle damesmodezaak als eersten een blik werpen op de collectie en eventueel aanvullingen op hun garderobe aanschaffen.

Omdat lang niet alle klanten in een keer in de zaak konden worden ontvangen werd de show, gelopen door drie oogverblindende modellen en soepeltjes aan elkaar gepraat door een sympathieke gentleman-speaker, maar liefst drie keer gehouden. Om het geheel een extra feestelijk tintje te geven trakteerde top-storemanager Wendy Esters alle aanwezigen – geheel in TEFAF-stijl – op een lekker glaasje bubbels in combinatie met diverse mondvermaakjes. Ook de andere dames van het team zorgden dat niemand iets te kort kwam. Tevens voorzagen zij de klanten, die ze vaak al vele jaren kennen, van deskundig kledingadvies.  

De modeshow bestond uit drie thema’s: ‘into the blue’, zoals de naam al aangeeft geïnspireerd op de glinsterende onderwaterwereld, in de vorm van diepblauwe tinten, maar ook groen en wit, ‘Speed it up’, met name sportieve looks met hier en daar ook enkele ‘classy’ items, zoals een rood wit blauw-geblokt jasje à la Chanel, en ‘African Secrets’, dat zich het beste omschrijven als vrouwelijk, met krachtige kleuren en florale prints, deels geïnspireerd zijn op Afrikaanse dessins, ontwerpen en vormen. 

________________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu