Home > Living > 20 Jaar Vague Coiffure

20 Jaar Vague Coiffure

Het is feest bij Vague Coiffure, de stijlvolle kapsalon in het hartje van Maastricht, vlakbij het Onze Lieve Vrouweplein, gevestigd aan Het Bat 8, langs de Maas.

Son Abas en haar team hebben hier in 20 jaar tijd een topzaak voor Maastricht en verre omgeving opgebouwd. De klanten komen niet alleen uit de regio Maastricht, maar uit heel Limburg, ook uit de Randstad, en uit België.

De zaak werd geopend in augustus 1995. Vanaf de eerste dag is het gerenommeerde merk Redken het huismerk van Vague. De uitgebreide klantenkring komt niet alleen voor een eigentijdse haarverzorging in alle mogelijke facetten, maar ook voor de persoonlijke aandacht, de gastvrijheid en de service.

Ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan zal Vague Coiffure de klanten extra verrassen om zo het jubileum extra feestelijk te maken.

Vague Coiffure geeft maar liefst 20 cadeaubonnen weg t.w.v. €26,50! (wassen,knippen & fohnen). Om kans te maken vult u onderstaand formulier in.

 

Volg VagueCoiffure ook op Facebook en Instagram   

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu