Home > Society > Chapeau Château Fair: Juwelier Caenen

Chapeau Château Fair: Juwelier Caenen

Op zondag 23 juni wordt in de stijlvolle voortuin van Château St.Gerlach voor de derde keer de Chapeau Château Fair gehouden. Tijdens het event krijgen relaties van Chapeau Magazine en Château St. Gerlach de gelegenheid om op het fraai gelegen kasteeldomein klanten te ontvangen, nieuwe klanten te ontmoeten en hun diensten of producten te presenteren. Ook Juwelier Caenen is op het event vertegenwoordigd.

Juwelier Caenen is sinds lang een gevestigde waarde voor Lanaken en omstreken. Het bedrijf heeft zijn naam en faam verdiend met een uitgebreide collectie juwelen en horloges. Dit in combinatie met service en vakmanschap.

De merken in de collectie van Caenen zijn van hoge kwaliteit, zonder dat ze direct de duurste te zijn. Voorbeelden van ‘Swiss Made’ horlogemerken die Caenen in huis heeft zijn Frédérique Constant, Alpina, Victorinox, Jaguar, Balmain. One More, The Flanders Collection en Pesavento zijn enkele juwelenmerken.

Juwelier Caenen
Kerkplein 3
3620 Lanaken
Belgie
www.caenen.com

______________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu