Home > Mode en Beauty > Lincherie: een ideaal cadeautje; voor een ander, of voor jezelf

Lincherie: een ideaal cadeautje; voor een ander, of voor jezelf

Auteur: Janneke Grolleman

Lincherie Sittard-Maastricht maakt zich op voor de feestdagen. Een periode waarin veel vrouwen extra hun best doen om er mooi uit te zien. In een feestelijk jurkje, maar ook in mooie lingerie. Samantha Ossel, eigenaresse van Lincherie Sittard-Maastricht weet daar alles van. Janneke Grolleman ging afgelopen week bij haar langs voor een stylingsessie.

Al onmiddellijk na binnenkomst bij Lincherie Sittard-Maastricht word ik overdonderd door de prachtige lingerie sets in de mooiste kleuren. Het ene naar het andere feestelijke setje trekt aan mijn oog voorbij. Voordat ik enthousiast de mooiste sets van de wand haal, adviseert Samantha me om eerst even de paskamer in te gaan om te kijken welke (cup)maat ik heb. Een styling begint immers met de zoektocht naar de juiste maat. Na het meten van mijn omvang en cupmaat, brengt Samantha verschillende sets naar mijn paskamer.

Baboushka – PrimaDonna
Mijn oog valt direct op de Baboushka-set van het merk PrimaDonna. Speciaal voor de feestdagen heeft dit lingeriemerk een feestcollectie gelanceerd, bestaande uit verschillende lijnen waaronder de Baboushka-lijn. Na het aantrekken van deze set, verstelt Samantha de bandjes, zodat de bh mooi om mijn borsten sluit. Ik voel me ontzettend vrouwelijk dankzij het chique kant, de mooie kleuren en Swarovski-steentjes. Bovendien geeft het je rondingen een luxueuze aanblik. Eigenlijk wil ik de set nu al niet meer uittrekken. Dat belooft wat voor de feestdagen.

Femme Passion – Aubade
Na de Baboushka set pas ik de Femme Passion set van Aubade, een Frans lingeriemerk. Het bovenstuk heeft direct een geweldige pasvorm. De cups zijn versierd met een bloemenbroderie. Het Swarovski-detail geeft de bh een sprankelende touch. De ietwat bredere schouderbandjes zorgen voor extra steun en comfort. Ook pas ik de bijpassende slip, die aan de voorkant is gemaakt van doorschijnende stof. Rondom de slip lopen zwarte bandjes, wat aan de achterkant een extra sexy look creëert. In deze set kun je niet anders dan je extra mooi voelen.

  

Corolle Fauve – Lise Charmel
De derde set die ik aantrek – van Lise Charmel – is er een die ik in eerste instantie zelf niet zo snel zou uitzoeken. Ik houd namelijk van lingerie in basiskleuren. Toch adviseert Samantha om de set eens te passen, omdat de Franse pasvorm volgens haar erg goed bij me past. Nadat ik de set heb aangetrokken ben ik verkocht. Door Samantha’s andere kijk op lingerie gaat er een wereld voor me open. Ze leert me bijvoorbeeld dat je alle kleuren lingerie kunt dragen onder zwarte kleding. Waarom draag ik dan eigenlijk nog basiskleuren? De combinatie met de kleurrijke print van bloemen en panter zorgen samen voor een trendy feestlook. Deze Corolle Fauve-lijn is gemaakt in verschillende modellen met mooie bijpassende slips en strings. Om het helemaal af te maken is er ook een bijpassend nachtjurkje en kimono.

    

Hoe ik deze stylingsessie heb ervaren? Het fijnst vond ik het persoonlijke contact. Er werd echt de tijd voor me genomen en Samantha toonde alle interesse. Ze vertelde met passie over de verschillende merken en sets. Ik moet zeggen: haar enthousiasme werkte aanstekelijk. Voor mij persoonlijk was stylingsessie bij Lincherie een bijzondere beleving. Vanaf nu zal ik iedere vrouw aanraden om zich een keer te laten adviseren en zelf te ervaren wat de juiste lingerie met je doet.

________________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu