Home > Society > Stem op de top drie voor dé ambassadeur van het goede leven in Limburg in 2021!

Stem op de top drie voor dé ambassadeur van het goede leven in Limburg in 2021!

Al bijna 25 jaar is Chapeau bijna dagelijks bezig met de promotie van het goede leven in beide Limburgen. We brengen verslag van de mooiste stukjes van ons Limburgse land, de fijnste evenementen en meest bijzondere belevingen. We zijn trots op onze bourgondische levensstijl, gastrvrijheid, historie en natuur. Dat dragen we graag uit buiten onze provinciegrenzen. Want dat verdient deze prachtige provincie.

Daarin zijn we niet alleen: tal van Limburgers en niet-Limburgers – zoals bijvoorbeeld de bekendste Maastrichtenaar André Rieu – doen jaarlijks hun best om de bourgondische sfeer van het zonnige zuiden te promoten in de rest van België, Nederland en ver daarbuiten. En samen sta je altijd sterk(er). Dat blijkt wel weer als we kijken naar de immense naamsbekendheid die Limburgse wijn de laatste jaren nationaal en internationaal heeft gemaakt.

Juist die mensen die gedurende het jaar er alles aan doen om Limburg in het zonnetje te zetten, gaat Chapeau vanaf heden in het zonnetje zetten. Vanaf 2021 zullen wij jaarlijks dé ambassadeur van het goede leven in Limburg uitreiken. En daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Laat ons weten welke bekende Limburger het afgelopen jaar volgens jou van ongekende waarde is geweest voor de goede naam van Limburg in de rest van het land. Stemmen kan tot en met zondagavond 20 juni, 23:59. De winnaars worden op 5 juli bekend gemaakt!

Deze stemronde is gesloten. Dé ambassadeurs van Limburg worden op 5 juli bekend gemaakt

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.