Home > Society > Exclusief genieten tijdens Privilege

Exclusief genieten tijdens Privilege

Op Domaine La Butte aux Bois in Lanaken vindt komende zondag een nieuwe editie plaats van het jaarlijkse evenement Privilege. Het belooft net als in voorgaande jaren een prachtig, exclusief feest te worden, waar de gasten (vorig jaar waren dat er zo’n 500) kennis kunnen nemen van de nieuwste trouvailles op het gebied van mode en andere vormen van lifestyle. Bezoekers van de beurs kunnen onder andere kennismaken met de laatste modellen van de automerken Range Rover en Jaguar.

Daarnaast is er, zoals gebruikelijk, een ‘walking dinner’. Dat wordt deze keer verzorgd door tweesterrenchef van Ralf Berendsen van Restaurant La Source (onderdeel van La Butte aux Bois), samen met zijn collegachef bij La Butte Sander Roos en Robert Levels (Kasteel Vaalsbroek).

De toegangsprijs voor de exclusieve, compleet verzorgde dag bedraagt €150,– Kinderen tot en met 15 jaar betalen €4,50 per levensjaar. Wie na het exclusieve feest wil overnachten in La Butte aux Bois kan dat doen tegen gereduceerde prijs (vanaf € 92,50 per kamer).

Kijk voor alle informatie over Privilege en reserveringen op: https://www.labutteauxbois.be/agenda/privilege-exclusive-lifestyle-event-2019/

Fotografie: Harry Heuts

____________________________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu