Home > Chapeau Community > Warme smaken in een prachtige entourage tijdens Chapeau kwartaaldiner bij Restaurant Ambrozijn

Warme smaken in een prachtige entourage tijdens Chapeau kwartaaldiner bij Restaurant Ambrozijn

Dinsdagavond vond het laatste kwartaaldiner van de Chapeau community in 2022 plaats. Voor de gelegenheid kwamen 22 relaties van Chapeau samen in Valkenburg aan de Geul, sinds een jaar de thuishaven van restaurant Ambrozijn.

Ambrozijn is gevestigd in het Irenekerkje aan de Plenkertstraat in het Geuldorpje. Dat kerkje brandde nog niet zo lang geleden volledig uit en werd in 2020 en 2021, onder creatieve leiding van Tim Reiters, volledig gerestaureerd, gerenoveerd en omgebouwd tot een fine dining restaurant van grote klasse. Het gros van de genodigden bezocht het restaurant voor het eerst en was bij binnenkomst overduidelijk onder de indruk van de entourage waarin de historie van het monumentale pand naadloos wordt gecombineerd met warme doch moderne elementen.

De genodigden bleven ook de rest van de avond onder de indruk. Dat had alles te maken met de gerechten van chef-kok en mede-eigenaar Sven Nijenhuis en zijn team: een amuse van een gevuld eitje ‘carbonara’, twee bereidingen van tonijn, wilde eend met diverse bereidingen van pompoen en een prachtige saus van wild en sinaasappel en een dessert van chocolade(mousse) en banaan. De laatste gang werd geserveerd op de begane grond van het restaurant, waar voor alle genodigden een plekje gereserveerd was aan de chef’s table. Het werd een zeer sfeervolle en smaakvolle avond, waarbij weer de nodige contacten werden gelegd.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.