Home > Chapeau TV > LIOF lanceert programma voor Toerisme & Recreatie

LIOF lanceert programma voor Toerisme & Recreatie

De Limburgse ontwikkelingsmaatschappij LIOF heeft in samenwerking de met Provincie Limburg een nieuw innovatieprogramma gelanceerd dat bedoeld is om het toerisme in de provincie te versterken. LimburgToerisme, is een programma dat tot doel heeft de sector toerisme en recreatie op duurzame wijze te ondersteunen door te investeren in innovaties.

Limburg leeft van het toerisme, aldus gedeputeerde Joost van den Akker. ,,In onze provincie werken maar liefst 35 duizend mensen in deze sector. Momenteel maakt de toeristische sector een moeilijke tijd door. De bedrijfstak verdient een steuntje in de rug om de broodnodige innovatie te kunnen doorvoeren.’’

LimburgToerisme helpt ondernemers bij het concretiseren en realiseren van ideeën en het op de markt brengen van producten of diensten. Dat doet ze bijvoorbeeld aan de hand van business development coaches, mensen die in de sector werken en hun kennis gebruiken om bedrijven verder te helpen. Daarnaast worden financiële middelen – zoals subsidies – ingezet, zodat bedrijven daadwerkelijk aan de slag kunnen met innovaties en ideeën.

De diensten van LimburgToerisme zijn er voor bedrijven die actief zijn in de toerisme, maar ook voor ‘aanpalende’ bedrijven, van Noord- tot Zuid Limburg. Aanmelden voor LimburgToerisme kan via liof.nl/limburgtoerisme 

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.