Home > Society > Zomerkasteelfeest Voka in Ordingen

Zomerkasteelfeest Voka in Ordingen

Het was een aangenaam weerzien met het kasteel van Ordingen, waar de Belgisch Limburgse werkgeversorganisatie Voka het jaarlijkse zomerkasteelfeest hield.

Zo’n 1200 gasten uit de ondernemers- en politieke wereld waren present en mochten meer dan ooit genieten van een toplocatie, bubbels, mooie wijnen en gerechtjes, waar zittend of staande van kon worden genoten. Zien en gezien worden, shiny happy people, ondanks post-corona, de inflatie- en energiecrisis, een torenhoge loonkosten en het nijpend personeelstekort. ,,Onze ondernemers geven nochtans blijk van een ongelofelijke drive en verantwoordelijkheidszin om als één ploeg te strijden voor onze Limburgse welvaart”,  aldus Voka voorzitter Karin Van De Velde. Als waardering voor hun inzet kregen de drie oudste jubilarissen Sibelco, Fryns Distillerey en Medisch Centrum St. Jozef een certificaat uit handen van gedeputeerde en POM-voorzitter Tom Vandeput. Waarna het feest losbarstte.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.