Home > Society > Chapeau Connect Diner bij Terland

Chapeau Connect Diner bij Terland

Dinsdagavond kwam de Chapeau Community weer bij elkaar. Deze keer zakten een twintigtal Nederlandse en Belgisch-Limburgse ondernemers af naar het prachtige Restaurant Terland, gelegen op het Terhills domein in Dilsen-Stokkem, voor een Chapeau Connect Diner.

De gasten waren zeer positief verrast door de prachtige ligging en faciliteiten. Voor de meeste Nederlanders in het gezelschap, was het een eerste ontmoeting met zowel Terland als met de rest van het domein. De groep kreeg een rondleiding met tekst en uitleg door mede-eigenaar Bart Canini. Die vertelde onder meer over het aanstaande winterconcept en de diverse mogelijkheden die er zijn voor bedrijfsevents.

De Chapeau Community organiseert jaarlijks tien à twaalf kleinere events, waarin ondernemers en managers uit de beide Limburgen gemakkelijk en op een aangename manier met elkaar in contact komen. De Chapeau Connect Diners zijn bewust kleinschalig van opzet, zodat er voor de genodigden alle gelegenheid is om echt met elkaar in gesprek te komen, wat wellicht de basis is voor mooie samenwerkingen.

Nationaal Parklaan 1, Dilsen-Stokkem (BE) – terland.be

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu