Home > Society > Chapeau Château Fair: Jaguar Land Rover Maastricht

Chapeau Château Fair: Jaguar Land Rover Maastricht

Op zondag 23 juni wordt in de stijlvolle voortuin van Château St. Gerlach voor de derde keer de Chapeau Château Fair gehouden. Tijdens het event krijgen relaties van Chapeau Magazine en Château St. Gerlach de gelegenheid om op het fraai gelegen kasteeldomein klanten te ontvangen, nieuwe klanten te ontmoeten en hun diensten of producten te presenteren. Ook Jaguar Land Rover Maastricht is op het event vertegenwoordigd.

Jaguar Land Rover Maastricht is de nieuwe officiële dealer voor provincie Limburg. Aan de Afrikalaan 41 te Maastricht-Airport kunt je terecht voor zowel verkoop als onderhoud in een pand dat gedeeld wordt met Bentley Maastricht. Naast de huidige bedrijfsruimte wordt momenteel een indrukwekkend en volledig nieuw pand gebouwd, dat begin 2020 zal worden geopend.

Afrikalaan 41 (1st floor)
6199 AH Maastricht Airport
+31 (0)88 4300 900
http://www.jaguarlandrovermaastricht.nl/
INFO@JAGUARLANDROVERMAASTRICHT.NL

_______________________________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu