Home > Society > VKW-lentefeest: eindbeslissers ontmoeten elkaar op hoog culinair niveau

VKW-lentefeest: eindbeslissers ontmoeten elkaar op hoog culinair niveau

‘Hangar 50’ in Bokrijk was the place to be voor het allereerste lentefeest van de werkgeversorganisatie VKW Limburg. Heel ondernemend Limburg gaf acte de présence. Een vol huis, goed voor een kleine 700 genodigden. Zij mochten na de pandemie eindelijk weer eens netwerken en toosten op de lente en de herwonnen vrijheid. ,,Heel belangrijk in tijden van crisis”, aldus gedelegeerd bestuurder Ruben Lemmens, ,,Het samenbrengen van de juiste mensen en bedrijven leidt tot groei. Mensen verenigen zodat ze hun ervaringen kunnen delen en te kijken hoe ze elkaar kunnen versterken, zodat ze blijvend werkgelegenheid kunnen creëren in Limburg.”

En dat onder het culinair surf- en turfgenot van Atelier V, met champagne van Louis Casters Brut en de mock- of cocktails ‘made by Fryns’.  ,,Dit nieuwe lentefeest is eigenlijk een uitgestelde nieuwjaarsreceptie”, zegt Gert Schreurs, manager communicatie en events. ,,Opvallend veel kleur bij de dames. Men wil duidelijk de donkere periode achter zich laten.”

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.