Home > Chapeau Community > Nieuw: Chapeau ‘Next Generation’ Community

Nieuw: Chapeau ‘Next Generation’ Community

Maandag vond de twee editie plaats van het ‘jonge ondernemersdiner’, een initiatief van Chapeau. Zo’n 25 jonge ondernemers kwamen samen op de prachtige nieuwe locatie van Sauter Wijnen in Cadier en Keer.

Naast de culinaire verwennerij van Erik Stevens Catering, uiteraard in combinatie met mooie wijnen van de gastheer, werd er vooral veel kennis uitgewisseld. Zo was het voor ieder interessant om te vernemen welke uitdagingen in andere branches spelen en wat de oplossingen hiervoor zijn. De organisatie van de avond lag in handen van de Event Management Group.

Mede door het succes van de jonge ondernemersdiners, lanceerde Chapeau tijdens deze avond een nieuw initiatief: de Chapeau ‘Next Generation’ Community, een groep van gedreven en passievolle Limburgse NL/BE ondernemers en directieleden, die meer wil zijn dan een traditionele netwerkclub. De leden van de groep zitten allemaal in dezelfde levensfase en zien op het gebied van leidinggeven dezelfde kansen en uitdagingen.

Daarnaast houden zij van het goede leven in onze beide provincies. Op diverse exclusieve events worden in een aangename sfeer kwalitatieve en grensoverschrijdende contacten gelegd.

Daarnaast sluit de Chapeau ‘Next Generation’ Community geregeld aan bij het kwalitatieve en exclusieve netwerk van ‘grote broer’ de Chapeau Community, waardoor weer unieke verbindingen ontstaan tussen jonge en ervaren ondernemers en directieleden. Van alle bijeenkomsten wordt verslag gedaan via de kanalen van Chapeau.

Voor 2019 staan reeds zes bijeenkomsten op de kalender. De exclusieve Chapeau ‘Next Generation’ Community is toegankelijk voor Belgische en Nederlandse ondernemers en directieleden tot 40 jaar. Voor meer informatie: xavier.cortenraedt@chapeaumagazine.com

 

____________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.