Home > Limbourgeois (foto) > Chapeau Community bij Thermae 2000

Chapeau Community bij Thermae 2000

Auteur: Jo Cortenraedt

De Chapeau Community organiseert voor zakelijke relaties regelmatig speciale avonden, waarbij netwerken, een interessante locatie en gastronomie centraal staan.

Deze keer was dat Thermae 2000 in Valkenburg. Commercieel manager Pauline Verhoef zorgde voor een uitstekende ontvangst en als gast had zij Bastiaan Klomp uitgenodigd, die in het najaar de nieuwe algemeen directeur wordt.

Het wellness-centrum bovenop de Cauberg is duidelijk in transitie. In het wellness-gedeelte zijn er al de nodige vernieuwingen doorgevoerd, maar ook in het hotel gaat veel gebeuren, onder meer een behoorlijke uitbreiding van het aantal kamers en een algehele ‘upgrading’.  De eigenaren hebben besloten tot een flinke investering en daar zal niet alleen Thermae 2000 maar heel Valkenburg van profiteren.

Fotografie: Frits Widdershoven

__________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu