Home > Limbourgeois (foto) > Jaarlijkse hospitality hoogdag op Circuit van Zolder

Jaarlijkse hospitality hoogdag op Circuit van Zolder

De Eleven Sports 24 Hours of Zolder is HET raceweekend van het jaar voor het circuit van Zolder, met dan ook vele duizenden bezoekers. 24 uur lang racen tal van piloten in flitsende wagens tegen topsnelheid over het circuit, met als doe om zoveel mogelijk rondes af te leggen, en dat al sinds 1976. 

De 24 Hours van zolder is een onderdeel van de Belcar Endurance Championsip, waaraan ook veel bv’s mee doen, zoals o.a. Koen en Kris Wauters en Tom Boonen. 

‘Voor het circuit van Zolder is dit ook een topweekend om te laten zien, welke troeven wij allemaal in huis hebben’, aldus directeur Sven Pribylla. ‘Naast en rondom het circuit ontvangen tal van bedrijven hun vipgasten in onze diverse lounges en clubs. Veel mensen zijn vaak verrast welke hospitality mogelijkheden wij hier hebben. Nieuw dit jaar is het hospitality concept ‘Boho island’, aan het einde van het rechte lange stuk. Waar mensen een goed en ver zicht hebben op het circuit en kunnen genieten van een hapje en een drankje. Hier gaat het feest tot in de late uurtjes verder. 

Om deze video te kunnen bekijken moet je de statistics, marketing cookies accepteren.

De Eleven Sports 24 hours of zolder, is gisteren (zaterdag) 16u gestart en de winnaar is vandaag (zondag) om 16u gekend.

Fotografie: Frits Widdershoven

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu