Home > Society > Exclusief: wonen en ondernemen in de haven van Hasselt

Exclusief: wonen en ondernemen in de haven van Hasselt

Vroeger bruisten ze van de laad- en losactiviteit, anno 2021 bruisen de kades van de Hasselste haven van het goede leven. Met de komst van Quartier Bleu is die haven in het hart van Hasselt niet alleen een prachtig, hedendaags stadsdeel rijker, maar ook heel veel woon-, werk-, winkel- en culinair plezier.

Dat plezier is niet alleen voor locals, integendeel: Quartier Bleu, met een moderne jachthaven als belangrijke blikvanger, is een uniek investeringsproject, ook voor Nederlandse investeerders. In samenwerking met Quartier Bleu organiseert Chapeau daarom, speciaal voor zijn Nederlandse lezers en relaties, een investeerdersbijeenkomst bij Quartier Bleu.

Gedurende de bijeenkomst, die plaatsvindt op maandag 30 augustus om 16 uur, geeft projectontwikkelaar Matexi een rondleiding door het nieuwe stadskwartier. Ook voorzien de financieringsspecialisten van Soeverein IFS en de juridisch- en fiscaal adviseurs van Consilio de aanwezigen van diepgaande informatie over investeren in het buitenland, meer specifiek in Quartier Bleu.

Wil jij aanwezig zijn bij deze bijeenkomst? Meld je dan uiterlijk 13 augustus met een mail naar events@chapeaumagazine.com

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu