Home > Society > Nieuwe Chapeau gepresenteerd in Sittard

Nieuwe Chapeau gepresenteerd in Sittard

De nieuwe editie van Chapeau is verzonden naar de abonnees en vanaf donderdag ligt die overal in de winkels, in heel Nederland en in Belgisch Limburg.

De presentatie van deze nazomer-editie gebeurde in de winkel van Rademakers FF in Sittard. De dikke winterjassen die daar al in de rekken hingen, waren nog niet nodig, want buiten was het met dertig graden nog hoog zomer.

De eerste exemplaren waren voor winkeleigenaar Huub Rademakers en voor de Venlose bariton Sef Thissen, die met een groot interview in deze editie staat. Hij sprak enkele woorden die we graag citeren: ‘We mogen trots zijn dat in Limburg een magazine wordt gemaakt dat zich op landelijk niveau kan meten. Ik ben heel blij dat ik er met zo’n mooi verhaal en prachtige foto’s in sta’.

In deze editie ook veel aandacht voor mode en beauty met een eigen modeshoot, veel kunst en cultuur vanwege de opening van het nieuwe theaterseizoen, en natuurlijk ook culinair met de restaurants Umami, VAIN’S Bali en Sjalotte.

De genodigde relaties van Chapeau konden, terwijl ze genoten van culinaire hapjes en wijnen, alvast bladeren en zo een eerste indruk op doen.

Fotografie: Frits Widdershoven

______________________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.