Home > Society > Levendige opening BBB / Folie Culinaire

Levendige opening BBB / Folie Culinaire

De oudste vakbeurs van Nederland, de BBB in MECC Maastricht, kende een levendige openingsdag.
Er was veel belangstelling voor het heel uitgebreide programma, van presentaties tot kookdemonstraties.

Een onderdeel van de BBB is het gastronomische gedeelte onder de noemer Folie Culinaire. Daar worden allerlei producten uit de streek en daarbuiten aangeboden. Topchefs uit Limburg en uit binnen- en buitenland geven er kookdemonstraties in het Gault Millau theater, zoals Jeroen van Gansewinkel van restaurant Damianz uit Roermond en Robin van de Bunt van De Leuf in Ubachsberg. Het Gault & Millau theater wordt mede mogelijk gemaakt door VHC Kreko groep, Moeleker, Chapeau, Meat Street en Reitsma Seafood.

Ook internationale chefs toonden zich van hun beste kant zoals Sebastien Wygaerts van restaurant Ogst in Hasselt en Lucas Felzine van het sterrenrestaurant UMA in Parijs.

Het netwerken gebeurde op het centrale Place des Amis, bij de entree. Bij de BBB Academie werden gedurende de gehele dag diverse lezingen gehouden.

De vakbeurs BBB / Folie Culinaire duurt nog tot en met woensdag en is toegankelijk voor ondernemers en personeel uit de horeca.

Fotografie: Harry Heuts

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.