Home > Culinair > TREK festival in Stadspark Maastricht

TREK festival in Stadspark Maastricht

Na het grote succes in Utrecht en Den Haag strijkt van 29 tot en met 31 mei Food Truck Festival TREK-MAASTRICHT neer in het Stadspark met een groot sfeervol openluchtrestaurant. Lekker eten, live muziek, diverse voorstelling en meer vermaak; het zal je aan niets ontbreken.

Naast Maastricht is TREK nog op zeven andere locaties in Nederland te bezoeken, in de geliefde stadsparken van Rotterdam, Utrecht, Enschede, Nijmegen, ’s-Hertogenbosch, Amsterdam en Den Haag. De tientallen mobiele keukentjes transformeren de parken om tot één groot sfeervol openluchtrestaurant. Het festival is leuk voor zowel familie en geliefde als collega’s en vriendengroepen.

Houd jij van lekker eten en drinken en heb je zin in een leuk weekend, dag of dagdeel? Bezoek het gratis TREK festival in het Stadspark van Maastricht van 29 tot en met 31 mei. Kijk voor de agenda en meer informatie op www.festival-trek.nl

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu