Home > Limbourgeois > Stijn Bijnens wint Ondernemersprijs Herman Dessers

Stijn Bijnens wint Ondernemersprijs Herman Dessers

Auteur: Xavier Cortenraedt

In het Ethias Theater in Hasselt waren woensdag meer dan 1100  mensen getuige van de uitreiking van de 25ste Ondernemersprijs Herman Dessers door Voka – Kamer van Koophandel Limburg. Die ging dit jaar naar Stijn Bijnens, CEO van softwareontwikkelaar Cegeka. De voormalige topman van investeringsmaatschappij LRM was jarenlang één van de toonaangevende figuren in de Belgisch Limburgse economie. De ontwikkeling van onder andere de voormalige mijnomgevingen, het incubatorennetwerk en de miljoeneninvesteringen in Limburgse bedrijven waar hij bij betrokken was, gaven de Belgische provincie Limburg nieuw elan.

De overige genomineerden waren Marina Doggen (Gutami Solar) en het duo Davy Jonckers en Peter Manet (Yontec). Stijn Bijnens volgt in de eregalerij Bert Meeuwis en Karlijn Libbrecht van twee sterren restaurant de Slagmolen op. Zij wonnen de prijs vorig jaar. 

De prijs is genoemd naar de in 2009 overleden directeur van de voormalig directeur van de Kamer voor Handel en Nijverheid Limburg (de voorloper van Voka – Kamer van Koophandel Limburg). Het doel van de ondernemersprijs Herman Dessers is al vijfentwintig jaar lang het belonen van een persoon, een onderneming, een vereniging, een instelling of een groepering uit Belgisch Limburg die op economisch, sociaal, cultureel of wetenschappelijk gebied een uitzonderlijke prestatie geleverd heeft ten voordele van de provincie Belgisch Limburg.

Zie bijgaand het fotoverslag van Frits Widdershoven van de netwerkreceptie na de prijsuitreikingen.
_________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu