Home > Limbourgeois > Wijnrestaurant op het Land van start op nieuwe locatie

Wijnrestaurant op het Land van start op nieuwe locatie

De derde editie van Wijnrestaurant op het Land werd dinsdag feestelijk afgetrapt. Het pop-up restaurant heeft weer een nieuwe locatie tussen de wijnranken gevonden. Na eerdere edities bij de wijngaarden van Hoeve Nekum in Maastricht en Wijngaard St Martinus in Voerendaal, vindt het evenement nu plaats bij Landgoed Overst (eveneens in Voerendaal) van wijnboer Ruud Verstegen. Op deze prachtige locatie genieten bezoekers van het uitzicht over een wijngaard aan de ene kant, en de hoogstandboomgaard van oude fruitrassen aan de andere.

Burgemeester Wil Houben, die met het inschenken van de eerste fles wijn de openingshandeling verrichtte, opperde de mogelijkheid om met een jaarlijks roulatiesysteem meerdere wijndomeinen in Voerendaal in the spotlight te plaatsen. Initiatiefnemers Patrick en Annaline Doelen en Frenk Theuns mogen nu al een 6000 reserveringen noteren voor de komende weken. Ze hopen uiteraard dat dit aantal nog zal groeien.

Wijnrestaurant op het Land duurt nog tot en met 11 september, kaarten zijn te reserveren via www.wijnrestaurantophetland.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.