Home > Society > Zomerse dag voor aangenaam relatiefeest Chapeau

Zomerse dag voor aangenaam relatiefeest Chapeau

Van sterrenchefs is bekend dat zij uiterst zuinig zijn op hun vrije dagen, omdat ze het hele jaar hard werken. Maar voor het jaarlijkse relatiefeest van Chapeau – dat gisteren zoals gebruikelijk werd gehouden in de statige tuin van Chateau St. Gerlach – maken ze graag een uitzondering.

Ook gisteren gaven ze acte de présence. Margo Reuten (Da Vinci, Maasbracht), Bart Ausems (Tout à Fait, Maastricht), Edwin Soumang (One, Roermond), Robin van de Bunt (De Leuf, Ubachsberg), René Brienen (Brienen aan de Maas, Well)  en niet te vergeten Hans van Wolde – die deze week afscheid neemt van Beluga Loves You in Maastricht, vormden samen het ‘sterrenteam’ die de gasten van Chapeau ruimschoots van culinaire gerechtjes voorzagen. De sterrenchefs werden daarbij ondersteund door de keukenbrigade van Chateau St. Gerlach onder leiding van Otto Nijenhuis en Guido Le Bron de Vexela.

Zoals elk jaar had ‘gastheer’ Chapeau het dit jaar getroffen met het weer. Het warme weer ging in de lommerrijke omgeving van Château St. Gerlach gepaard met een aangename zomerbries. Veel gasten die desondanks wat last hadden van de hitte zochten en vonden verkoeling met een drankje. Na zes koelde het wat af en besloten veel van de 400 aanwezigen om nog wat langer te blijven genieten van de bijzondere locatie.

Bekijk hier de video van de sfeerimpressie over de Chapeau au Château

Video: Chefvideo

_____________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.