Home > Limbourgeois > Bladlancering Chapeau Magazine 155

Bladlancering Chapeau Magazine 155

De Bijenkorf Maastricht hield maandag de deuren langer open voor de bladlancering van Chapeau Magazine 155.

De ongeveer 75 genodigden worden verwelkomd met een glas bubbles op de ‘geschenken-afdeling’ onderaan de roltrap. Moderne kerstdecoraties in fuchsia roze en zilver vormen een stemmig decor voor de sprekers. Store Manager Esther Paulus durft al een voorschot te nemen op goede zaken in de kerstperiode, met dank aan de verwachte drukte vanwege Magisch Maastricht. In het vraaggesprek komt verder naar voren dat ze de vestiging in Maastricht met pijn in het hart gaat verlaten voor een zelfde functie in Eindhoven en aldus ‘stuivertje wisselt’ met Leroy vander Broeck die uit de ‘Lichtstad’ over komt.

Hoofdredacteur Jo Cortenraedt vertelt over de inhoud van de kersteditie van Chapeau Magazine waarin diepte (onder andere Ziel en Zaligheid met bisschop Harrie Smeets) en glamour (kerstshopping) samenkomen.

Hij nodigt enkele ‘hoofdrolspelers’ uit naar voren te komen voor een kort vraaggesprek. Guido van den Broek, bestuurder van het Elisabeth Strouven Fonds vertelt over het Fondsenpodium IKPASBIJ, een initiatief van zijn organisatie om kunst- en cultuurorganisaties uit de regio meer bekendheid te geven en ze te ondersteunen bij hun zoektocht naar giften en/of donaties. Jaco Meuwissen CEO van 3W vastgoed vertelt over het nieuwe DSM-hoofdkantoor in het Maastrichtse Wyck en het belang van het project voor stad en regio. Terwijl heren-met hoge-hoeden lekkere hapjes aanreiken vindt voor de ogen van de aanwezigen een mini-broadway musical plaats. Een promoteam daalt de roltrap af om de mooiste wannahaves voor de feestdagen uit gouden hoedenboxen te toveren. Dit glamorous intermezzo gaat als vanzelf weer over in aangename gesprekken: met de Chapeau in de ene en het champagneglas in de andere hand… voor een toost op een uiterst geslaagde lancering qua vorm en inhoud.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.