Home > Limbourgeois > WAW-sterrendiner met 13 Michelinsterren

WAW-sterrendiner met 13 Michelinsterren

In Hangar 58 in Bokrijk (BE) vond woensdagavond een bijzonder liefdadigheidsevent plaats in het teken van samenzijn, beleving en culinair genieten. Het WAW-sterrendiner werd alweer voor de zesde keer gehouden. Maar liefst 550 genodigden genoten van een sterrendiner verzorgd door tien Limburgse sterrenchefs, samen goed voor maar liefst 13 Michelinsterren.

Lange tijd werden 12 Michelinsterren gecommuniceerd, maar na de uitreiking van de Belgische Michelingids, waarin restaurant Cuchara in Lommel een tweede ster werd toegekend, telde de witte brigade van het WAW-sterrendiner maar liefst 13 sterren. De aanwezige chefs vertegenwoordigden Restaurant de Slagmolen, De Kristalijn, Vivendum, JER, Innesto, Magis, Altermezzo, de Mijlpaal, La Source en Cuchara. De opbrengst van de avond (ruim 180.000 euro) ging integraal naar projecten van de stichting Een Hart voor Limburg. Dit fonds zet zich in om kinderen die vaak struikelen op hun tocht door het leven of te snel aan de kant geschoven worden, de kans te geven zich opnieuw aan te sluiten en er toch bij te horen.

Foto’s: Christian Titeca

_____________________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.