Home > Society > Chapeau Château Fair: Van de Sanden Interieur & Steeled Industrial

Chapeau Château Fair: Van de Sanden Interieur & Steeled Industrial

Op zondag 23 juni wordt in de stijlvolle voortuin van Château St. Gerlach voor de derde keer de Chapeau Château Fair gehouden. Tijdens het event krijgen relaties van Chapeau Magazine en Château St. Gerlach de gelegenheid om op het fraai gelegen kasteeldomein klanten te ontvangen, nieuwe klanten te ontmoeten en hun diensten of producten te presenteren. Ook is Op zondag 23 juni wordt in de stijlvolle voortuin van Château St. Gerlach voor de derde keer de Chapeau Château Fair gehouden. Tijdens het event krijgen relaties van Chapeau Magazine en Château St. Gerlach de gelegenheid om op het fraai gelegen kasteeldomein klanten te ontvangen, nieuwe klanten te ontmoeten en hun diensten of producten te presenteren. Ook is Van de Sanden Interieur & Steeled Industrial op het event vertegenwoordigd.

Van de Sanden Interieur uit Valkenburg gespecialiseerd in vloeren, gordijnen en binnenzonwering en de in Margraten gevestigde Steeled Industrial by Stephan Borgers gespecialiseerd in alles van staal zoals trappen, geautomatiseerde hekwerken en custom made meubels, zijn op de Chapeau Château Fair samen vertegenwoordigd in één stand.

Jan Deckerstraat  7
6301 gx Valkenburg aan de Geul
Showroom: 043 – 60 128 70
Wim: 06 – 546 911 38
Christel: 06 – 462 209 11
info@vdsanden-interieur.nl

_______________________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu