Home > Chapeau Community > Nieuwe Chapeau gepresenteerd op historische locatie

Nieuwe Chapeau gepresenteerd op historische locatie

Auteur: Jo Cortenraedt

De nieuwe editie van Chapeau Magazine is feestelijk gepresenteerd op de nieuwe locatie van Sauter Wijnen. Een historische plek, want hier vindt men een prachtige mergelgroeve, wijnkelders en een wijngaard, tussen Maastricht en Cadier en Keer.

Al sinds mensenheugenis wordt hier wijn opgeslagen en verhandeld. Guido Quaden van Sauter Wijnen, die een eerste exemplaar in ontvangst nam, gaf aan hoe enthousiast de mensen reageren op de nieuwe locatie. „Hier vind je echt wijnbeleving, niet alleen in de heel ruime winkel, maar ook in de grote proefruimte. We hebben al veel aanvragen voor wijnproeverijen, al dan niet in combinatie met ontvangsten, gekregen.”

Ook Erik Sauter sr, voormalig eigenaar van Sauter Wijnen en momenteel onder meer wijnschrijver voor Chapeau, was ook van de partij.

Een ander ‘eerste exemplaar’ was er voor professor Gerard Bos, de grote aanjager van het Kankeronderzoekfonds Limburg. In deze editie vertelt hij over de laatste stand van zaken in dat onderzoek vanuit het MUMC+.  De genodigden op de wijnlocatie wist hij gerust te stellen. „Een glas wijn is zo ongezond niet, als alles maar in balans is met voeding en levenswijze.”

 

Fotografie: Frits Widdershoven

_________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.